İstanbul, 20 Eylül 2007

2007/951

GENEL MEKTUP

No:535

Konu : Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası Eğitimleri
 

SAYIN ÜYEMİZ,

Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası eğitimleri kapsamında 2007 Ekim ayı için yeni Üye Temsilcisi eğitim programları planlanarak ekte bilgilerinize sunulmaktadır.

Birliğimizce düzenlenecek VOB-Üye Temsilcisi ve VOB-Uygulama eğitiminlerine başvurularda, Birliğimizin 01 Temmuz 2004 tarih ve 209 sayılı Genel Mektubu ile üyelerimize bildirilen ve Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası A.Ş.’nin 30.06.2004 tarih ve 2004/1 sayılı Genelgesinde belirtilen koşulların dikkate alınması gerekmektedir.

Ekte belirtilen tarihlerde düzenlenecek eğitimlere kurumunuzdan katılmasını öngördüğünüz çalışanlarınıza ait taleplerin en geç 24 Eylül 2007, Pazartesi akşamına kadar Birliğimize bildirilmesi hususunu bilgilerinize sunarım.

Saygılarımla,

İlkay ARIKAN

GENEL SEKRETER


 
Ek) VOB- Eğitim Programları ve Eğitim Katılım Formu