İstanbul, 10 Ocak 2007

2007/25

GENEL MEKTUP

No:489

Konu : Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası Eğitimleri

 

SAYIN ÜYEMİZ,

Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası eğitimleri kapsamında 2007 Ocak ayı için yeni üye temsilcisi eğitim programları planlanarak ekte bilgilerinize sunulmaktadır.

Birliğimizce düzenlenecek VOB-Üye Temsilcisi ve VOB-Uygulama eğitiminlerine başvurularda, Birliğimizin 01 Temmuz 2004 tarih ve 209 sayılı Genel Mektubu ile üyelerimize bildirilen ve Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası A.Ş.’nin 30.06.2004 tarih ve 2004/1 sayılı Genelgesinde belirtilen koşulların dikkate alınması gerekmektedir.

Ekte belirtilen tarihlerde düzenlenecek eğitimlere kurumunuzdan katılmasını öngördüğünüz çalışanlarınıza ait taleplerin en geç 17 Ocak 2007, Çarşamba akşamına kadar Birliğimize bildirilmesi hususunu bilgilerinize sunarım.

Saygılarımla,

İlkay ARIKAN

GENEL SEKRETER


 
Ekler) 1. VOB- Eğitim Programları
2. Eğitim Katılım Formu